lauantai 11. tammikuuta 2014

Kiara Kotkassa

Kiara lähti perjantaina matkustamaan ensimmäistä kertaa Kotkaan - päätin ottaa mukaan tällä kertaa pelkän pikkuneidin, ihan vaan harjoituksen vuoksi. Miten taitava pikkuneiti se onkaan! ♥ Bussimatka meni täysin ongelmitta ja uudet ympäristöt ja tilanteet eivät ole haitanneet neitiä laisinkaan.

Nyt kun Kiara on ollut meillä kohta viikon, on neitiin päässyt tutustumaan paremmin ja sen todellinen luonne on alkanut paljastua. Kiara on kuin Pikku Myy - pieni ja pippurinen, erittäin päättäväinen ja omatoiminen tyttö. Uskon, että tämän pikkuisen seurassa tulemme viettämään monia erittäin hauskoja hetkiä.

Äsken käytiin vähän tutustumassa maastoihin täällä päin Suomea, tässä kuvia neidin seikkailusta.







5 kommenttia:

  1. Voi miten sievä pikkuneiti! Jos meillä ei ois tassu auki, niin ois voitu treffata :/. Käyttekö usein Kotkassa? Mistä nää kuvat on? :)

    VastaaPoista
  2. Olisi ihan mahtavaa! Me käydään täällä suunnilleen muutama kerta kuussa :) Pikkunen ei ihan vielä jaksa pitkiä pätkiä / matkoja olla ulkona mut käytiin vähän pyörimässä tuol Palotorninvuoren puistossa :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pikkuneiti! Minun Lumi täytti eilen 1 vuotta! On myös Susannan kasvatti <3

    VastaaPoista
  4. Voi miten kiva löytää muita Bichoneja - etenkin Susannan kasvatteja! :) Hurjasti onnea Lumille! <3

    VastaaPoista
  5. Taidettiin kerran törmätäkin täällä Munkkiniemessä, ulkoilutit Susannan koiria vissiin poikaystäväsi kanssa. Tulimme Lumin kanssa kadulla vastaan ja kerroin että Lumi on Susannan sijoituspentu ja kerroit että Hilma on sinun. Muuten, Hilman maaliskuussa syntyneistä pennuista yksi on Lumin leikkikaveri :)

    VastaaPoista