keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ihana talvi!



Voi miten riemukkaasti alkoi pienen piisonin peppu heilua kun pakkauduttiin talvitamineisiin ja lähdettiin ulos riehumaan. Hilma ja Ninja tuntuivat ihan nauravan hepuloidessaan ulkona, puhumattakaan hihnan toisesta päästä. Oikeasti, sekä noiden turkkien (nyt ne on oikeasti VALKOISIA eikä ruskeanmustia) että yleisesti kypsymättömyyden siihen paskasäähän joka täällä aivan liian pitkään vainosi, takia, ollaan nyt lenkkeilty ihan hirveällä riemulla. 

Pakko myöntää, että oli ihanaa palata kotiin Kotkasta kun pääsi tyttöjen kanssa lenkkeilemään kunnolla. Ihana, kamala pentuaika - on ihanaa viedä Kiara jonnekkin vapaana hepuloimaan (se ei enää jäädy ihan sekunnissa), mutta toisaalta odotan sitä, kun se jaksaa lähteä kunnolla lenkkeilemään. Sillä aikaa nautitaan pentuajan hyvistä puolista ja lenkkeillään isojen kanssa.









5 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma tuossa viimeisessä kuvassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattu just ihana vastavalo kuvaan :-D kiitos! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Minun Lumi myös saa ihania hepuleita! Työntää kuonon syvälle lumeen ja sitten kirmaisee kuin laitumille päästetty lehmä! Ulkoilu tapahtuu todellakin vauhdikkaasti kun neiti on niin riemuissaan!

    VastaaPoista
  3. Onpa ihania kuvia, etenkin tuo viimeinen. :) Täällä kanssa bichonikaksikko omistajansa kanssa riemuitsee siitä, että vihdoinkin on lunta, eikä koko ajan tarvitse olla pesemässä kauttaaltaan kuraisia koiria...

    VastaaPoista